Ervaringen van anderen

Jessica en Magic

"Sinds augustus 2019 heb ik een geweldige lieve pony, Mountainhare Magic’s Black Pearl, oftewel Magic.Ze was 6 jaar oud en nog erg groen. Hoewel ik al veel langer paard rijd, vond ik de overgang naar haar best moeilijk. Zij snapte niet wat ik wilde en ik snapte niet wat zij wilde. Dat botste natuurlijk waardoor mijn zelfvertrouwen en mijn vertrouwen in haar naar beneden kelderde. Ook zij zag mij niet als haar leider, die haar de moed gaf om bepaalde dingen te doen die zij spannend vond.In 2013 heeft Jeannette mij al eens geholpen met een andere pony; ik was toen nog echt heel jong. We hebben weer contact opgenomen met Jeannette en dat was de beste zet die we konden nemen.Omdat ik voor mijn opleiding ging verhuizen en mijn pony mee zou nemen, hadden we niet echt heel veel tijd, maar in een relatief korte tijd, hebben Magic en ik elkaar helemaal gevonden. We zijn nu, na twee jaar, eindelijk een combinatie. En dat voelt ontzettend goed! Het geduld en de rust van Jeannette op ons beide, was precies wat we nodig hadden. Zij heeft mij geleerd om naar Magic te luisteren en haar signalen op te pikken. We nemen de geleerde lessen met ons mee en gaan vol goede moed samen verder!"

Lees meer »

Anita en Levi

Deze reactie is van Anita die, toen ze contact met mij opnam, haar paard nauwelijks uit het weiland durfde te halen. Ze wilde er graag aan werken om op hem naar haar eigen bruiloft te rijden. Zoals je op de foto ziet is dat gelukt!

Lees meer »

Jade en Bailey

" Jeannette heeft me meerdere keren super geholpen! Mijn paard uit Ierland was kopschuw en na een sessie van Jeannette kon ik zelf verder oefenen en haar uiteindelijk aaien. Ook kon ik haar niet afspuiten en was ze niet bij braaf bij de hoefsmid maar Jeannette heeft me steeds heel goed geholpen en binnen een paar sessies was alles weer mogelijk. Super blij met alle hulp en zou haar zeker weer inschakelen als het nodig is!" 

Lees meer »