Home » Waarmee mag ik je helpen? » Valtraining voor ruiters: boost je vertrouwen en veiligheid!

Valtraining voor ruiters: boost je vertrouwen en veiligheid!

Je kunt niet altijd voorkomen dat je een keer valt. Geef je zelfvertrouwen een boost door te leren wat je moet doen als je onverhoopt wél valt, en de angst zal afnemen (evenals de blessurekans natuurlijk!).

Er zijn mogelijkheden voor clinics/workshops voor maneges/verenigingen en individuele ruiters. De trainingen worden gegegeven in kleine groepen en zijn geschikt voor iedereen (lage intensiteit).

Valtraining specifiek samengesteld voor ruiters, gegeven door een gecertificeerd ‘Fit & Veilig’ instructeur valtraining van Stichting VeiligheidNL en ondersteund door Stichting Veilige Paardensport.

Vraag naar de mogelijkheden!

Kijk voor een impressie van een valtraining op mijn YouTube kanaal!

 

Ook geef ik houding&zit coaching

Een onafhankelijke zit is de basis van een goede communicatie met je paard vanuit het zadel. Zonder een bevestigde, onafhankelijke zit kun je je paard geen duidelijke hulpen geven.

Onafhankelijk zitten betekent dat je altijd goed met je paard mee kan bewegen, ook als die eens een gekke sprong maakt, wat jouw zelfvertrouwen en de veiligheid ook weer ten goede komt!

Het is tegenwoordig gelukkig een steeds meer bevestigd principe geworden dat jij zelf net zo fit moet zijn als je ook van je paard verwacht.

Wil jij dus een keertje aan de slag met leuke, uitdagende houding&zit oefeningen? Neem dan contact met me op!

Wil je eens zien hoe dit in zijn werk gaat? Kijk dan dit filmpje op mijn YouTube kanaal.


«   »